Hår-färgning pågår...

Mitt hårfärgningsexperiment är fortfarande inte avslutat eftersom jag som vanligt började alldeles för sent så jag vet inte om det blir kanon eller katastrof... Var tvungen att bleka håret först eftersom det var svart tidigare och när jag hade gjort det vart det katastof! Som tur är så skulle jag inte ha det så utan färga över med en annan färg och det är den som sitter i nu men det ser betydligt bättre ut än tiger-färgen som det var efter första färgningen.

Hemligheten till tiger-färgat hår är att färga håret svart under en period på ca 10 månader, efter sista färgningen ska man vänta ca 3 veckor så det hinner växa ut cirka en centimeter och sedan bleka allt med den starkaste blekningen som finns på coop. Det mesta av längderna kommer fortsätta vara väldigt mörka medan hårbotten kommer skifta i gul-orange, tiger-färgat helt enkelt, haha!

Färgen som sitter i nu är faktiskt en färg jag aldrig haft tidigare (aldrig någonsin!) och jag hoppas att färgen blir bra så jag slipper åka på ett akut frisörbesök imorgon. För att ni ska slippa oroa er att det blir knall-blått eller knall-lila så kan jag lugna er med att det blir rött. Läckert eldigt rött och även om jag aldrig haft så rött hår som jag hoppas på så har jag haft röd-brunt hår många gånger och i mina yngre dagar så hade jag även svart med röda slingor (jag var 12 år och det var jätte coolt på den tiden, haha!)


Oavsett om umeås frisörer kommer få ett desperat telefonsamtal vid öppningstid eller inte så kommer bilder imorgon!


"Men bara en ögonskugga till..."




Jag har haft världens shopping-sug när det gäller smink de senaste dagarna. Högst på önskelistan just nu står en ljus och en mörk ögonskugga i matt grå-beige och en mörkgrön ögonskugga. Fast jag har undvikit allt vad affärer med smink heter och inte köpt något alls utan jag ska försöka hålla mig tills jag åker ner till Stockholm en sväng, under resan då jag ska hälsa på Hanna i Uppsala.


Funderar på att färga håret senare i eftermiddag och vi får se om det blir kanon eller katastrof. Blir det kanon kommer det bilder, blir det katastrof kan ni vänta ett inlägg där det står att jag aldrig mer kommer färga håret hemma och att jag hatar att jag aldrig lär mig det.


Final exam - and the music.




Jag har slutprov i Affärsjuridik idag och är en aning speedad och lite nervös. Den här låten är helt amazing, oavsett om jag ska sova eller plugga så har den en väldigt lugnande effekt på mig!

Håll tummarna att provet går bra och ha en toppen dag, här i Umeå är det sol idag och det får i alla fall mig på bättre humör!

Min ipod och jag...




Vi gör det mesta tillsammans, jag och min ipod. Vi tränar, pluggar, är ute och går, åker bil och väntar på bussen. Han sjunger för mig en stund innan jag ska sova och oftast så sjunger han även en sång eller två innan jag går upp på morgonen. Därför hade jag all anledning i världen att freak out igår morse så jag befarade att han kastat in handduken för gott. Han hade hakat upp sig och reagerade inte på något jag gjorde - ingenting! Jag kan ju också tillägga att jag hellre är utan min mobil än min ipod och finns det något som kallas musik-beroende så misstänker jag att det är något som ligger och gror. Jag var irriterad i princip hela dagen över det faktum att jag inte kunde lyssna på den musiken jag ville just när jag ville höra den men sen när jag kom hem på kvällen så hade han avslutat strejken och fungerade igen - dagens lycka!





Säg den lycka som varar... min älskade har bestämt sig för att återuppta strejken och vägra fungera idag också. 

Tisdags tipset - v.13




Liv, som skriver bloggen Liv i Mexico, är 19 år och en av mina underbara kompisar. Hon är ungefär hur tuff helst som gör saker som att som ge sig iväg till Mexico för att lära sig dyka och sånt där annat coolt som kan få vem som helt att bli grön av avund! Bloggen startades för bara ett par dagar sen eftersom hon åker på fredag och det blev bestämt för inte allt för länge sedan men hon har redan hunnit skriva om sin lilla tripp upp till Kebnekaise i somras och jag vet från säkra källor att den kommer uppdateras under hela Mexico-resans gång. Klicka på på bilden här nedanför för att komma till hennes blogg och via den följa hennes resa!



Storasyster och lillebror?

Idag hittade jag en artikel på aftonbladet som handlade om hur man är som person beroende på om man har syskon eller inte och vilken plats man har i en eventuell syskonskara, om man är äldst, yngst eller mitten-barn.

Enligt artikeln ska jag som storasyster bland annat vara en ledare, dominant, kontrollerande och ha ett självförtroende som är kopplat till prestationer och det stämmer väldigt bra in på hur jag är så jag är en väldigt typisk storasyster vilket jag fått höra mer än en gång.

Det står också att man som storasyster bör skaffa en partner som är lillebror eftersom man i ett förhållande med en storebror kan få problem med "rangordningen". Jag har haft två relativt långa förhållanden (15 respektive 18 månader) och det första var med en storebror och det andra var med en lillebror. Jag och storebrors-exet bråkade en hel del och båda var väldigt envisa, vi hade svårt att ge med oss och erkänna att den andre hade rätt så när vi bråkade så bråkade vi ordentligt. Jag och lillebrors-exet bråkade mycket mindre och mycket av det som egentligen skulle blivit bråk blev aldrig det på grund av att han var totalt ointresserad av att ta en diskussion och hellre gav med sig. Nu går det självklart inte att dra alla på en viss plats i syskonskaran över en kam och jag tror det kan variera väldigt mycket men mina ex var båda två ganska stereotypiska i alla fall.

Jag försöker tänka om jag oftare dras till storebröder, lillebröder, mellan-barn eller enda-barn, en liten parentes är att man räknas som "funktionellt enda-barn" om man har mer än 6 år till närmsta syskon. Jag har nog aldrig varit intresserad av någon som är varken enda-barn eller "funktionellt enda-barn" utan dras ofta till storebröder i första hand och lillebröder eller mellan-barn i andra hand.  Dock tror jag inte riktigt på det där med att jag skulle passa bäst ihop med en väldigt typisk lillebror för jag behöver lite motstånd, annars finns risken att jag blir uttråkad.



Hur som helst så är det väldigt intressant med sånt här och jag skulle kunna skriva hur länge som helst men nu ska jag lägga mig och läsa och sen försöka somna i hyffsad tid! Men förresten, stämmer det som står i artikeln in på er?

Stella 14 år...




Jag satt nyss och kollade i genom en massa gamla bilder och hittade den här, den togs 2002, alltså var jag 14 år. Idag är jag en helt annan person än jag var år 2002, vilket är rätt logiskt eftersom det är sju år sedan (oh my vad tiden går fort...). Men även om jag idag är trygg i mig själv och så vidare så kan jag fortfarande känns mig som 14 år ibland, lika osäker. Det är inte speciellt vanligt att jag känner mig så osäker men det händer ett par gånger per år och senast idag slog det mig när jag satt i bilen och tänkte att jag lika gärna kunnat vara 14 som snart 21 med tanke på hur jag satt och funderade kring en grej. Jag kan knappast va ensam om att känna så och växer sånt bort egentligen?

Torsdag till söndag

I torsdags fick jag veta att Liv verkligen bestämt sig och att hon åker till Mexico för att lära sig dyka, hur tufft är inte det?! Det är en typ av volontärresa så när hon lärt sig dyka så kommer hon hjälpa till med forskningen om korallreven om jag förstått saken rätt. Hon åker redan nu på fredag och kommer vara borta till mitten/slutet av juli som planen är nu i alla fall och jag måste erkänna att jag är väldigt avundsjuk och längtar ännu mer tills mina egna planer ska förverkligas!



I torsdags på kvällen så var jag, Amanda och Sandra och fikade hos Sarah och Tony och dom har världens sötaste katter, 2 vuxna och 4 kattungar. Jag fick verkligen behärska mig för att inte ta med mig en kattunge hem, haha!

I fredags var jag och Bea på bio och såg En shopaholics bekännelser och jag tycker inte den var sådär överdrivet bra. En lättsam och väldigt förutsägbar tjejfilm som skapade ett visst shoppingbehov! Det satt för övrigt 7 tjejer i 14-15 års åldern på raden ovanför oss och kommenterade saker i filmen ungefär var 5:e minut så det förstörde också en hel del...

I lördags var jag och Anna ute och åt middag på Balder, sen gick vi förbi Costas och satt där ett par timmar innan vi avslutade med en tur förbi Pipes. Vi planerade lite foto-teman och snackade massor - sånt där som kan förgylla vilken kväll som helst. Du är bäst vännen!

Igår var det väldigt lugnt, gjorde inte speciellt mycket men det var skönt. Jag fick förresten ett väldigt roligt telefonsamtal i söndags eftermiddag och det blir fotografering med Ante nästa helg! Beck med pappa på kvällen som vanligt men det var sista filmen så nu måste vi hitta något nytt att titta på på söndag kvällarna. Efter Beck så blev det ett långt telefonsamtal med snack om främst resor och framtidsplaner, trevligt!



Nu ska jag fortsätta med affärsjuridiken, snart är den kursen klar och det blir skönt med en kurs mindre!

Rysningar!

Bea skickade en länk till den här videon i fredags och jag får rysningar i hela kroppen när jag ser den. Det är Gavin Degraw som har ett live framträdande i Holland med låten More then anyone och ja, lyssna och njut... Det är så sjukt mäktigt och jag hoppas verkligen att jag får möjligheten att se honom live nån gång!



update!

Mycket av den vakna tiden går för tillfället åt betydligt tråkigare saker än att blogga (läs: skolarbete).

Det händer inte så mycket just nu förutom att vi har en tjeck som bor hos oss i veckan - det är brorsan som har nåt utbytesprogram med skolan så därför bor han här. Det är väldigt intressant att höra lite om tjeckien för jag vet verkligen inte mycket om det landet. Bland annat så har jag lärt mig att det inte är speciellt vanligt med osthyvlar där för "våran" tjeck visste minsann inte riktigt hur man skulle använda den, frukostnöje på hög nivå! Sen så har han berättat att en shot kostar 1 euro och att en öl kostar 1 euro, lite trevligare priser än våra 70 kronor för en shot och 50 kr för en öl...

För övrigt ska min kära bror till italien, som en del av det här utbytesprogramet, om typ 2 veckor och hela min kropp protesterar, jag vill också ut och resa! Just nu så räknas faktiskt min kommande tripp ner till Uppsala och bästa Hanna som en rätt stor grej, så lite har jag rest det senaste året. I och för sig var jag och mams i Stockholm i November och i December var jag i Gävle med paps, men det gills inte riktigt som spännande resor.

Igår kväll var jag på iksu och passade på att springa lite just innan dom stängde och det var skönt för det var väldigt tomt på folk och då kan jag fokusera bättre om jag ska springa. Three days grace på hög volym och sen bara stänga av allt och springa på, där snackar vi sömnpiller för jag somnade väldigt gott när jag kom hem. Det jag ville säga med det är att Three days grace är bra, till och med väldigt väldigt bra!

Jag ska ta tag i skrivandet för jag har egentligen massa grejer jag tänkt att jag ska skriva om men det får bli ett senare projekt, i alla fall inget som tas tag i ikväll! Nu ska jag lägga mig och läsa, det står mellan Om jag kunde drömma och Typografisk handbok och dessvärre tror jag inte att en skolbok har stor chans mot den förstnämnda........


Jag startar veckan med nya böcker!




På jul så fick jag presentkort på Akademibokhandeln av morfar och hans fru men inte förrän idag har jag kommit mig för att köpa några böcker. Jag har varit inne och kollat men aldrig haft nog med tid för att gå och kika i lugn och ro och det där med beslutsångesten är inte det lättaste alla gånger heller. Som tur var hade jag tid idag för jag det gick inte speciellt snabbt. Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle köpa böckerna på svenska eller engelska utan velade fram och tillbaka, men det slutade med att det vart de på svenska för de på engelska var olika stora (i know, det låter kanske skrämmande men om dom ska stå i bokhyllan måste dom ju va likadana!). Å andra sidan så hade jag hellre läst dom på engelska så det kanske säger en del om vilken ordning jag försöker hålla i bokhyllan.

(Som en liten parentes kan jag berätta att alla mina pocketböcker inte ryms i min lilla bokhylla så de flesta ligger i en byrålåda som är nog hög så att dom kan stå med ryggen uppåt och där är dom sorterade i färgordning eftersom det mest är böcker av olika författare....)

På tal om böcker så kollade jag in utbudet av barnböcker skrivna av svenska författare som fanns utgivna på engelska och till min stora förtjusning såg jag både "När Findus var liten och försvann" och den där boken då Pettson och Findus ska göra pannkakstårta fanns. "När Findus var liten och försvann" är nog en av dom absolut sötaste böckerna som finns, haha!

Jag sov väldigt, väldigt dåligt inatt så nu ska jag lägga mig och läsa en timme och sen fortsätta plugga. Det bästa av allt är att jag inte har hunnit påbörja någon ny bok sen jag läste ut den jag läste sist så kan jag börja läsa "Om jag kunde drömma" på en gång!


En riktig toppen helg!

Klockan är mycket men jag tänkte bara skriva att jag lever och allt är bra! Helgen har varit mycket bra så det har inte funnits tid att skriva helt enkelt, såna helger gillas mycket. 

I fredags så var jag och Bea på Pipes och drack vin och snackade och det var väldigt väldigt kul. Vi träffade massa folk och sen var det efterfest tills klockan blev morgon så jag var mycket trött i lördags och den planerade tjejkvällen kändes väldigt passande. Middag, melodifestivalen, massage och massa snack med Liv, Amanda och Sarah - fler såna kvällar tack! Idag blev det en halvdag på strömpilen med Liv, Amanda och Anna, lunch, fika, massa snack och lite koll i affärerna - fler såna här söndagar tack! Ikväll har jag grejat med framtidsgrejer och sett Beck med pappa, alltid lika bra söndagkvällar!

Jag kom även till en del väldigt nyttiga insikter i helgen och det känns väldigt skönt, äntligen! Nu ska jag lägga mig och läsa och förhoppningsvis även somna rätt snart. Imorgon är det måndag och den här veckan ska bli bättre än förra, mycket bättre!



Skriver om tosdagens lilla äventyr i veckan, ska försöka hitta bra bilder och så men jag kan säga så mycket att damn vad nöjd jag är!

Total urladdning

Jag har verkligen haft en total urladdning ikväll och även om inget är löst eller egentligen känns bättre heller så var det så skönt ändå. När jag var yngre hade jag lättare att gråta men det har försvunnit mer och mer med åren och då har de här urladdningarna blivit viktigare. Det handlar inte om att jag inte vill gråta utan jag pressar bara undan känslorna på ett annat sätt nu än jag gjorde förut, på gott och ont. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om allt mer än att det är mycket just nu men att det är skönt att lätta på ventilen och släppa ut lite ibland.





För att jag är så stressad. För att jag känner mig så pressad. För att jag känner mig totalt omotiverad. För saknaden av sånt som varit. För längtan att komma iväg. För att jag blir rastlös av att vänta. För saknaden av dom som inte längre är nära. För allt jag vill hinna men inte hinner med. För ensamheten som ibland går från att vara trivsam till plågsam. För att jag tvivlar på annars så självklara saker.  För att det finns musik som är så känslosam och vacker. Men kanske mest för det jag önskar så ofattbart mycket men vet aldrig kommer slå in...

Skoltrött och längtan

Det finns verkligen inte ord för hur less jag är på skolan just nu.  Jag har ingen som helst motivation och jag känner mig som en robot som bara gör det jag måste. När jag får för mycket att göra i skolan i  kombination med att jag är omotiverad så hamnar jag i en väldigt ond cirkel där jag inte tar mig tid att komma ut och göra något som kanske bara tar 1½ timme, t.ex träna, utan jag bara jobbar på och känner ändå inte att jag gjort mig förtjänt av en paus. Stressen över allt som måste göras håller verkligen på att kväva mig. Planering, hur var det med den nu igen? Så bra gick det med det nyårslöftet...

Även om skolan för tillfället är det absolut tråkigaste i mitt liv så måste jag erkänna att jag håller på att längta ihjäl mig till imorgon! Jag har lärt mig en sak i alla fall och det är "gör först, berätta sen" när det gäller vissa av mina ideér och så även denna gång så imorgon kväll så berättar jag vad det är. Det är verkligen ingen stor grej men för att slippa allt snack innan så är det lika bra att inte berätta förrän det är gjort - gjort är gjort liksom.




Nu måste jag återgå till pluggandet men om jag ska se något positivt så är det att min stora kärlek håller mig sällskap timme efter timme. För tillfället sjunger han I don't wanna be och hur skulle det kunna få mig att må annat än bättre?!


"Part of where I'm going is knowing where I'm coming from"

Photosession 17/7 2008 - 3






Modell: Ante

Photosession 17/7 2008 - 2













Modell: Ante

Photosession 17/7 2008 - 1












Modell: Ante

I'm sooo in love!

Okej, jag erkänner - jag är kär, blixtförälskad och helt fucking jävla såld! Ursäkta språket men den här kärleken kräver väldigt starka (och fula) ord. Mannen för min kärlek är ingen mindre än underbara Gavin Degraw. Måste erkänna att han inte har ett utseende som attraherar mig och jag känner honom ju inte heller men vad gör det när han har den där rösten?!

Sitter och lyssnar igenom låt efter låt och inser att jag kommer lyssna sönder allihopa inom en rätt snar framtid men vad gör man... Ska inte ens börja räkna upp dom bästa för det är dom allra flesta!

Rösta på snygg-Ante!

I somras fotade jag en killkompis, Ante, och kom hem med massor av snygga bilder vilket var jätte kul med tanke på att det var första gången han stod modell och första gången jag tog vissa typer av bilder.

De här bilderna har lett till en del roliga saker, bland annat blev han i början av hösten kontaktad av en kille som tyckte han skulle söka ett modelljobb för ett gym. Det senaste är att han varit med i en tävling på Modelljakten.se och blev en av vinnarna i Januari och därför kommer delta i en stor final i Juni där bland annat ett modellkontrakt är förstapriset.

Vi har bestämt att vi ska genomföra en till fotografering inom en inte alls för avlägsen framtid och utan att ljuga kan jag säga att de bilderna har stor potential att bli ännu bättre och ännu snyggare!




Klicka på bilden för att se fler bilder och kom igen - rösta på Ante!



 


Stress

Jag har hur mycket som helst med skolan som måste göras och helst vara klart igår. Mitt nyårslöfte att planera har alltså inte riktigt gått som planerat, eller jo det gick som planerat fram tills för någon vecka sen då det föll. Har lite svårt att fokusera på allt skolarbete när jag hellre skulle jobba med framtidsplanerna och allt jag egentligen vill är att kasta böckerna och packa väskan.

I veckan så ska jag verkligen hårdsatsa på skolan så därför bloggen kanske blir lidande men jag ska försöka klämma in ett och annat inlägg också mellan allt pluggande.

Snart är det dags för söndags-beck med pappa (yes, den här veckan också!) fast istället för liggande med fokus på tv:n så blir det sittande med fokus på plugg och beck som en bonus i bakgrunden. Får se hur det går...

sunshine!

Behöver jag säga mer än att termometern på solväggen
visar 10,6 grader och att himlen är klarblå?

I'm out of here!


I'll get my ticket...

Det blev en bra dag, fast jag ville åka väg imorse och lämna allt bakom mig!

Jag träffade Hanna, som är hemma från Uppsala i helgen, och gick en lång promenad och det är verkligen tur att jag ska ner och hälsa på henne snart, annars hade jag aldrig velat släppa henne. Våran vänskap är av bästa sorten och jag insåg hur mkt jag skulle vela (behövt) ha henne ett par mil närmare.

Nu har jag landat hemma efter ett pass på gymmet och i princip bara hunnit äta något som trots den konstiga tiden ska kallas middag, tagliatelle och kyckling, mums!

Jag struntar i att det är fredag och att jag borde utnyttja tiden till att göra något as kul, jag orkar inte göra något as kul ikväll, är helt slut efter träningen. Resten av kvällen ska spenderas i sängen, jag ska läsa ut en bok jag har hållit på med flera månader, sen ska jag fila lite på en del grejer som måste göras för att mina framtidsplaner ska gå att genomföra.

Planeringen av mina framtidsplaner har förresten satt igång, genomförandet är på gång det med, och det kommer bli av inom en inte allt för avlägsen framtid.


It's friday and all i need is a ticket

En enkel biljett till något annat än den här vanliga, vardagliga, vardagen står högst på önskelistan just nu. Jag skulle lätt kunna packa väskan på 10 minuter och kunna vara på väg om 20 minuter. Thailand vore inte helt fel, Australien, Nya Zeland eller något av medelhavsländerna vore inte heller så dumt. Vad som helst som inte är exakt som det här liksom.

Jag är så otroligt less på att plugga, att dag ut och dag in göra samma saker som jag alltid gjort. Visst att saker och ting tids nog blir vardag vart man än är. Det blev vardag på Kos också men vardagen där var ju fortfarande betydligt mer stimulerande är vardagen här. Där träffade jag nya människor varje dag, hade ett väldigt socialt jobb och levde roligare helt enkelt. Här pluggar jag, som jag alltid gjort, och på distans dessutom så det är inte direkt så att jag har världens chans att träffa massa nya människor och det gör mig så otroligt uttråkad.

Det är när saker och ting känns så här segt som jag brukar få halv-galna ideér och göra saker som jag inte hade gjort om saker och ting var roligare. Som så många gånger tidigare har jag planerat in en halv-galen grej som jag ska göra nästa vecka, skriver mer när det är dags.


Nu ska jag försöka ta tag i den här dagen och plugga, ligger lite efter och dessutom har jag matte-prov om en vecka. Näe, som sagt, all i need is a ticket.

Misery business - Paramore


Nya jeans



Mormor och hennes sambo är här och hälsar på så jag och mamma passade på att ta med dom till Strömpilen idag. Jag brukar i vanliga fall aldrig orka prova jeans, fast jag är en riktig jeans-tjej, samlade idag kraft och provade ett par jeans. Faktum är att jag inte provade dom för att jag skulle köpa jeans utan för att jag ville prova en skinnjacka på H&M ihop med jeans istället för kjol, vilket jag för en gångs skull hade idag. Skinnjackan var snygg men inte perfekt, det var däremot jeansen! Dom sitter super snyggt och är hur sköna som helst så dom lär bli välanvända i vår och sommar.

Sjalar, halsdukar mm.



(klicka på bilden för att se den större)

Framtidstankar men mest ett år tillbaka.

Igår kväll så satt jag och läste lite på min gamla blogg som jag hade innan den här och läste det inlägg jag skrev för exakt ett år sen. Det var nästan läskigt när jag läste att inlägget jag skrev den 3/3 2008 handlade precis om samma saker jag tänker på nu. Innan saker och ting är helt 100 bestämt tänker jag inte gå in mer på det men det handlar om vad jag vill/ska göra inom en rätt snar framtid.



Jag insåg också vilket annorlunda liv jag levde för ett år sedan, samtidigt som mycket känns precis som då. För ett år sen gick jag sista året på gymnasiet, hade sambo och levde ett ganska vuxet liv. Idag så läser jag på komvux, bor hemma och lever mer som en tonåring än en vuxen. Mentalt och psykiskt har det också hänt väldigt mycket det senaste året. Om någon för ett år sedan hade sagt till mig att "Stella, 3 dagar innan studenten kommer du och X att göra slut men studenten kommer ändå vara den bästa dagen i ditt liv så här långt och om ett år kommer du att vara singel och du kommer trivas med det", då hade jag skakat på huvudet och aldrig någonsin trott personen. Det finns mycket folk hade kunnat säga till mig för ett år sen som jag aldrig trott på men mycket har hänt och jag måste erkänna, oh my vad jag gjort många roliga saker och lärt mig mycket om mig själv det senaste året.

Idag är jag trygg i mig själv, trygg i vem jag är och framför allt trygg i att vara singel. Jag har alltid varit en riktig "förhållande-tjej" som aldrig trott att jag skulle kunna trivas med att vara singel, aldrig trott att jag skulle kunna vara lycklig som singel men där är jag idag. För första gången på 5 år har jag varit singel över jul, nyår (bästa någonsin), alla hjärtans dag. För första gången på 4 år har jag spenderat en sommar i Sverige som singel och jag kan utan att ljuga säga att sommaren 2008 turned out to be the best summer ever (jag räknar inte sommaren 2006 då jag var på Kos för inget kan mäta sig med det). Visst att det inte har känts bra varenda dag och jag har haft mina down-perioder men jag är så himla glad att jag har fixat det här och inte kastat mig in i något förhållande "bara för att". Jag har också på riktigt insett att "vad som helst är bättre än att vara ensam" inte gäller när det kommer till kärlek.

En till stor skillnad är, som jag nyss skrev, att jag är trygg i vem jag är. Jag tränar inte massor för att jag är missnöjd över hur jag ser ut, och inte för att jag vill göra något dåligt bra utan för att jag vill göra något bra bättre. Jag tränar för att jag verkligen, verkligen älskar känslan av att ha tränat så hårt att musklerna är totalt uttröttade. Självklart så har jag även här mina down-dagar och down-perioder och så tror jag alltid det kommer vara, upp och ner. Det känns bra, så länge upp-dagarna är många fler är ner-dagarna känns det toppen!



Det här blev ett väldigt långt och djupt inlägg men det är världens själv-pepp att skriva sånt här tycker jag. Även om jag fortfarande brottas med vissa saker som jag brottades med för ett år sedan så är jag super stolt över mig själv!

Nu ska jag försöka sova men innan jag gör det måste jag bara skriva en grej till. Jag har fastnat totalt för  låten Here You Come Again med Dolly Parton så jag tänkte lägga upp en bit av den låttexten och det stämmer så bra in på så många områden i livet. Jag känner verkligen såhär när det gäller att växa och förändras, alla gamla tankar kommer tillbaka just när man trott att dom är borta och allt rörs upp igen, men har jag tagit mig från tankarna en gång så går det igen!


"Here you come again just when I've begun to get myself together
You waltz right in the door just like you've done before
And wrap my heart 'round your little finger
Here you come again just when I'm about to make it work without you
You look into my eyes and lie those pretty lies
And pretty soon I'm wonderin' how I came to doubt you."

Tisdags tipset - v.10




Katarina Olivemark är 32 år och har drivit bloggen Bjooti sedan september 2006, tidigare har Katarina jobbat som skönhetsredaktör. Det är en alldeles underbar sminkblogg där massor av produkter finns testade och recenserade. Så fort jag funderar på att köpa en ny produkt så går jag in på hennes blogg och kollar om hon testat den och vad hon tyckte. Att kika runt bland alla hennes inlägg är lite som att komma in i en godisaffär med 500 olika sorters godis på lösvikt. Jag har spenderat ett stort antal timmar med att gå igenom olika delar av hennes arkiv och en sak har jag kunnat konstatera: Alla som är intresserade av hudvård och makeup bör snarast möjligt kolla in hennes blogg! Klicka på bilden nedan för att komma dit.



Hej mamma!

Hela den här grejen med att folk man känner och träffar relativt ofta läser ens blogg är lite lustigt. Senast idag sa mamma något som hon omöjligt kunnat veta om hon inte läste min blogg och jag blir lika förvånad varje gång innan jag kopplar att hon läst det här. Samma sak med kompisar som som kommenterar saker när vi ses som jag inte sagt utan som dom läst, det tar som sagt alltid ett tag innan jag kopplar.

Även om det är kul att dom jag känner läser så måste jag erkänna att suget (och behovet?) finns att skaffa en anonym blogg, en blogg där jag kan skriva exakt vad jag känner utan att behöva oroa mig för att dom som läser ska kunna veta vilka det handlar om. Fast jag tror inte jag skulle vara så bra på att vara helt anonym och dessutom vet jag inte om jag skulle våga skriva vissa saker ändå för tänk om någon listade ut att jag var jag som låg bakom den liksom!  Nu är det ju inte direkt så att jag sysslar med någon kriminell verksamhet eller något som rör rikets säkerhet så det värsta som skulle kunna hända om jag hade en anonym blogg och avslöjades skulle vara att ett antal pinsamma situationer troligen skulle uppstå.


Och förresten, hej mamma!


Den senaste tiden...

Dålig uppdatering på sista tiden, I know. Har haft annat för mig helt enkelt och varken hunnit eller orkat skriva.

I torsdags åt jag lunch med A och det var guld eftersom vi inte setts på ett halvår, Liv och J kom förbi av en slump när vi ätit klart och förfest och utgång för fredagskvällen styrdes upp. I fredags var jag på bio med pappa och såg Män som hatar kvinnor och den var helt klart värd att se och jag är glad att jag läst boken innan för jag tror det gjorde den ännu bättre. Efter bion åkte jag direkt till A och J och gjorde mig i ordning där medan resten droppade in. Förfest, utgång på pipes och efterfest, helt klart en väldigt bra kväll! I lördags åt jag lunch med Lisa på station och sen middag med Amanda, Liv och J på Maxim.

Nu är det Beck med pappa som gäller, som alltid på söndagar...


RSS 2.0





Alla bilder på bloggen är mina egna om inget annat anges. Du måste alltid fråga om du vill använda någon av bilderna.




Follow stellal