Planer, planer..

Klockan är halv 8 och det är rätt tyst här hemma än så länge.. Lillen har vaknat men tjejerna sover. Det är inte ofta det är såhär tyst och lugnt och det är rätt mysigt att vara uppe och få lite lugn och ro innan dagen drar igång.

Gick hem till V en sväng igår kväll och snackade lite och planerade upp helgen och jag längtar - helgen kommer bli bra! Det är så mycket värt att ha någon som bor så nära, 10 minuters promenad bara.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Om det är lika fint väder som igår blir det nog parken och sen ett bad. Är vädret inte lika fint så blir det nog biblioteket och ett bad istället!

Ikväll ska jag träna i alla fall! Har inte känt mig helt 100 frisk men nu får det räcka så ikväll ska jag träna och det är armar som står på schemat.

Nära och långt borta..

Dagen då bilden togs känns så overkligt nära men

ändå så långt borta - svårt att förstå..


Lördag och ledigt!

Underbart med helg och lite ledigt! Veckan gick jätte snabbt, förutom fredagen som kändes lika lång som resten av dagarna tillsammans.. Var på bio igår (igen ja..) och såg The Stepfather och den var långt ifrån den bästa filmen jag har sett. Har förresten som mål att se 50 filmer på bio här under året och hittills har jag sett 5 så 45 till sen är jag i mål!

Det regnar massor och har gjort det i ett par dagar nu men det är rätt mysig, fast jag insåg igår att paraply är en rätt bra idé, även om man har regnjacka. Vaknade av tjejerna vid 8 imorse, fast jag hade tänkt sova till minst halv 9 men å andra sidan är jag uppe nu och dagarna blir rätt långa! Vet inte riktigt vad det blir av den här dagen men jag åker en sväng till Friendship Heights när jag duschat och ätit något, måste kolla efter ett par löparskor, och sen ska jag åka och träna i lugn och ro utan stress för en gångs skull och tvätta måste jag också göra

Nej, dags att kicka igång den här dagen!

En liten solstråle

Den här dagen har gått super snabbt och humöret har varit på topp! Minsta tjejen sken som en liten sol hela dagen och det smittade verkligen av sig, även om jag var på väldigt bra humör redan när jag vaknade.. På förmiddagen så ritade vi först och sen så lät jag henne bada tills hon tröttnade eftersom lillen sov som en stock.

Var ledig 3 timmar på eftermiddagen (jag är det 2 dagar i veckan) och idag gick jag in till Bethesda och snabb-shoppade lite träningskläder och passade på att gymma på vägen hem. Köpte två shorts och två t-shirts, dock köpte jag inte en sån t-shirt som jag hade tänkt från början utan det fick bli två vanliga, svarta istället.

Har förresten fått min första arbetsskada också, skulle kunna vara en träningsskada men jag tror mer på en arbetsskada.. Vet hur som helst inte hur jag har lyckats men jag har jätte ont i ena handen, alltså inte i hela handen utan vid tummen. Lite besvärligt eftersom det gör jätte ont när jag vinklar handleden - typ lyfter upp bebisen- och det gör jag ju ett antal gånger varje dag. Tog mig igenom träningen och även om det gjorde lite ont fixade jag alla övningar.

Hade tänkt tvätta kläder ikväll men jag blev alldeles för lat och nu ska jag krypa isäng och titta på nån serie på datorn istället, jag tvivlar i och för sig på att jag kommer hålla mig vaken för ett helt avsnitt men jag ger det ett försök!

Toppen söndag!



Det blev en toppen härlig dag idag, såna där dagar som jag måste minnas när jag känner mig som jag kände mig igår kväll.

Jag hittade ett substitut för budo fitness och där köpte jag proteinpulver och det fanns en massa smaker men jag valde till slut mixed berries och chocolate and caramel och den förstnämnda var i alla fall väldigt god! Och jag hittade två substitut för intersport/stadium och på ena affären, den jag gillade bäst, hittade jag träningshandskar från Nike som var nedsatta från 25 dollar till 10 dollar så dom köpte jag.

Hittade en jätte snygg och varm vinterjacka på den bättre sportaffären men den var rätt dyr, typ 250 dollar, så jag får nog försöka leta reda på en billigare.. Däremot hittade jag en massa andra snyggt och värt som jag ska inhandla om en inte allt för avlägsen framtid, typ sockar och träningskläder!

Jag var inne på Barnes and noble jätte länge och kollade på alla böcker och köpte tillslut The men's health - Gym bible. Har hunnit läsa lite i den och den känns rätt amerikansk om jag ska vara ärlig. Det fanns mycket bra i den men en del rätt knasiga och lite roliga grejer också, typ oskrivna regler att följa på gymmet.

Var förbi på gymmet efter att jag hade shoppat klart och jag trivs bättre och bättre där. Det är faktiskt rätt kul att det är ett lite mindre gym för dom som jobbar där har bättre koll på vilka som tränar där och jag stog och snackade med en jätte trevlig kille som jobbar i receptionen när jag kom dit idag. Träningen gick förresten också bra..

Jag köpte vykort idag också och ikväll har jag sett en film (på tv!!) för första gången sen jag kom och skrivit vykorten så att jag kan posta dom imorgon. Klockan närmar sig halv 11 och jag ska se färdigt på Knocked up och sen släcka lampan och sova!


Bättre dagar..

Det bästa (och värsta kanske..) med att vara här är att känslorna ändras så himla snabbt. Nu känns allt bra igen och jag vill ut och se mig omkring. Det är så skönt att komma ut och få lite viktig egentid!

Tror att äldsta tjejen är sjuk desssutom så det kan bli en intressant vecka och jag tror att jag behöver all energi jag kan få för att orka med den.

Ska börja med frukost, sen en dusch och sen promenerar jag iväg. Tar med mig träningskläderna på en gång så är det lättare att gå till gymmet, bara att stanna till på vägen hem.

Sämre dagar..

Alla dagar är inte bra dagar och även om dagen var toppen så har kvällen hittills varit rätt jobbig. Har velat sätta mig på nästa plan hem och bara komma hem och få vara nära dom som betyder mest och inte sitta här borta och sakna dom. Hur som helst så kommer Dani snart och hämtar upp mig för att åka på bio och även om jag vet att det bästa jag gör är att hålla mig sysselsatt så är det också rätt jobbigt ibland att hålla sig sysselsatt hela dagarna bara för att inte fundera allt för mycket.

Har varit på ett shoppingcentrum idag med Janine och köpte en tshirt från old navy och en mys-sweatshirt från target (som för övrigt är min nya favoritaffär, haha). Vet inte riktigt om jag kan kalla det att shoppa eftersom jag inte ens betalade 20 dollar för det tillsammans men imorgon ska jag shoppa lite hade jag tänkt. Ska förbi GNC (substitut för budo fitness..) och kolla vad dom har för proteinpulver och sen ska jag förbi Barnes and noble och unna mig en bok eller två och jag tänkte också kolla in två affärer som säljer träningskläder (förhoppningsvis substitut för intersport och stadium) också. Och efter det ska jag åka och träna, jag ska träna mycket och länge och njuta riktigt ordentligt!

En alldeles vanlig torsdag..

Skatt-katten hade smitit in hos hostmum och hostdad igår kväll så jag fick sova ensam igår natt men nu så ligger hon här hos mig och klockan är över halv 11 så det är dags att sova - men först en kort update!

Har gått bra att jobba idag, hosmum var ledig så jag hade lite avlastning under dagen men tjejerna blir väldigt väldigt mammiga och jag får inte hjälpa dom med något alls och det blir lite gnäll..

Hur som helst hade jag bara lillen på förmiddagen och tog en promenad igen och det var så skönt ute idag igen. Medan barnen sov så passade jag på att tvätta lite och städa rummet igen så nu har jag rena kläder och ett nystädat rum.

Har varit och tränat med Janine ikväll och körde axlar så nu är jag sådär skönt trött och längtar efter att få krypa ner under täcket.


Onsdag igen

Jag fick den PT:n som jag önskade och ska träna med henne på fredag! Tydligen är hon väldigt populär och efterfrågad men hon ringde mig idag och vi bokade som sagt in en timme..

Vädret här är inte så pålitligt och man kan aldrig lita på att vädret på morgonen säger något om vad det blir för väder under resten av dagen och idag vart det inte alls grått och mulet utan strålande sol och omkring 20 grader! Hösten här är så himla fin och idag var en sån där underbar höst-dag som i och för sig kändes som en svensk sen-sommar-dag..

Vi gick till biblioteket i alla fall och jag är väldigt imponerad över hur fint det var. Det var mycket, mycket finare och fräshare än hemma och bara en massa nya böcker och det fanns minst 2 ex av alla! Ska absolut gå dit igen men ska också kolla in biblioteket som ligger lite längre bort, det är tydligen lite mer aktiviteter för barnen där.

Ikväll har jag varit och fikat med två tjejer och det är alltid lika kul att komma ut och se nya saker och träffa nya människor - även om jag träffat en av tjejerna, Anna, förut!

Från att ha varit världens nattuggla har jag blivit trött och tycker att klockan är mycket när den är över halv 11. Nu är klockan 20 i 11 (dvs sent, haha) och jag ska gå ner och hämta skatt-katten, som förresten är min nya room mate, och sen ska vi sova!

Gymkort

Nu har jag äntligen fixat gymkort och det var verkligen på tiden.

Var och tränade igår - gymmade för andra gången på nästan 4 veckor - och jag fick den där härliga känslan i kroppen efteråt och längtar redan till nästa pass! Att springa/jogga ger mig aldrig samma kick utan det måste vara styrketräning för att jag ska få den känslan. Det ingår förresten en timme med en PT och sen är det inte speciellt dyrt med PT-paket här så det blir nog ett sånt framöver. Hur som helst så skulle dom ringa och boka in min PT-timme idag och förhoppningsvis får jag den PT jag önskade.


Jag börjar jobba om en halvtimme och ska studsa upp nu och äta frukost! Det är jätte grått ute idag och att gå till någon lekpark känns inte så jätte lockande så jag tar nog med mig lillen och yngsta tjejen till biblioteket när vi har lämnat äldsta tjejen på förskolan. Har aldrig gjort det så vi får se hur det funkar..


En söndag i usa



En söndag i USA:



På förmiddagen åkte jag, familjen och Janine ut till en farm där
vi plockade äpplen, tittade på djuren, hade picnic..



..och köpte pumpor



På eftermiddagen tog jag och Janine metron in till DC för att ta
vara på den lediga dagen och för att turista lite..



..vi kikade på vita huset


Onsdag kväll

Jag är nyduschad, jag har nyss ätit middag, jag har på mig rena mjukis-kläder och nu ska jag på barnes and noblees och mysa på starbucks där!

RSS 2.0





Alla bilder på bloggen är mina egna om inget annat anges. Du måste alltid fråga om du vill använda någon av bilderna.




Follow stellal