Soliga fredag!

Har suttit ute nu under förmiddagen och läst igenom det jag ska skriva ett prov på alldeles strax och det är verkligen super skönt ute idag. Termometern i mitt rum visar för tillfället på 15 härliga grader utomhus och då bör det även nämnas att den sitter på en skuggvägg!

Nu ska jag sätta igång med provet  och jag hoppas att det går snabbt så jag får gå ut och lägga mig på baksidan och plugga i solen resten av eftermiddagen!

Tänkte förresten åka förbi på Kappahl senare idag och kolla på en klänning jag sett på hemsidan, en super fin sommarklänning som jag troligen köper om den sitter snyggt! Träna ska jag också göra och sen ikväll ska jag träffa Amanda en sväng då hon slutat jobba.


Let's start a riot, a riot...

Har snöat in helt på Three Days Grace den senaste tiden och precis som under min Nickelback period så är det nu Three Days Grace som är med mig mest hela dagen, när jag sitter här, när jag tränar, när jag åker buss, är ute och går osv...

Den här låten är prefekt när jag tränar, får världens energi av den!


Long time no seen...

Min uppdatering av den här bloggen är då minsann verkligen inget att skryta om!

Det kan hända att saker och ting snart är klart så jag kan sluta upp med hemlighetsmakeriet kring framtiden och vara öppen och skriva om det typ hela tiden. Skriva hur mycket jag längtar och hur amazing det kommer bli! Jag hoppas att jag kan berätta snart för när jag kan det så betyder att det verkligen kommer bli av.

Det är så mycket som är bra just nu, som känns så bra. Jag mår så bra och jag njuter av alla små saker som finns att glädjas åt. I förrgår låg jag vaken jätte länge bara för att lyssna på regnet som smattrade mot plåttaket, igår var jag super glad för att det var spinning med med favorit instruktören och nu regnar det igen så jag ska lyssna på regnet innan jag ska sova igen!

Förresten, om någon lyckats missa Melissa Horn, som gör helt underbar musik, så kan jag inte annat än rekomendera hennes låtar!

RSS 2.0





Alla bilder på bloggen är mina egna om inget annat anges. Du måste alltid fråga om du vill använda någon av bilderna.




Follow stellal